22 Şubat 2013 Cuma

s2 Son Silah Yeni Harita ve Silahlar




Merhaba arkadaşlar

Sizlere bu yazımda s2 son silah yeni Harita ve Silahlar dan bahsedeceğim.S2 Son Silah fps oyunudur. Öncelikle hastane bölümünü bahsetmek istiyorum gerçekten güzel bir bölüm yayınlayan s2 Son Silah iyi bir bölüm seçmiş. içeride hasta yatakları ve pusmak için birçok yer bulunmakta. Çete Hastaneyi ele geçirmişler ve polisler geri almak için merdivenlerden yukarı sessizce çıkıyorlar bakalım ele geçirebilecekler mi? sudden attack benzeri s2 Son Silah oyununa herkesi bekleriz.












Biraz da silahlardan bahsetmek istiyorum.


FN-P90 Gerçekten güzel bir silah. Özellikle atış oranı çok iyi resimde görüldüğü gibi tavsiye ederim.






AK47-Altın arkadaslar normal AK47'nin tam aksine bunun rengi altın renginde oyunda elinize aldığınızda göz kamaştırıcı olduğunu anlayacaksınız. Düşünün saf altın, gerçekten güzel bir silah herkese tavsiye ederim.





PDW K101-Altın arkadaşlar bu silah da normal PDW K101 'nin tam aksine bunun rengi altın renginde oyun esnasında elinizde saf altın silah ve diğer oyunculara hem havanızı atıyor, hem ise liderlik köşenize çekiliyorsunuz. Ben özellikle bu silahı kullanıyorum diğer silahların özellikleri daha iyi olsa bile tercihim her zaman budur tabi her oyuncunun silah seçimi sizlere kalmıştır.






         Arkadaşlar yeni gelen eşyalardan bahsetmek istiyorum.



Hızlı dirilme arkadaşlar bazı arkadaşlarımız bunda şöyle bir yanlış anlıyorlar öldükten sonra bunu kullanmıyoruz. Ölmeden önce kullanıyoruz ki (-2 sn) önce dirilme gerçekleşiyor. Arkadaşlar gerçekten güzel bir eşya zamanı kısaltıp karşındaki oyuncuyu öldürebilirsiniz.





Anında canlanma Arkadaşlar öldükten sonra klavyeden 'e' tuşuna basarak zamanın dolmasını beklemeden hemen doğup karşındakini bulup öldürebilirsiniz gerçekten çok güzel bir eşya zamanın dolmasını beklemeden hemen uyanmak tavsiye ederim.







Gösterge S01 arkadaşlar bu gözlüğü kullanan oyuncunun şansı artıyor, şöyle artıyor.Bu gözlük düşman tarafından atılan bir bombanın size olan yakınlığını gösteriyor ve bu sizin oradan kaçıp uzaklaşmanızı veya savunmanızı sağlıyor. Gerçekten güzel bir gözlük, Herkese tavsiye ederim.






Arkadaşlar size yeni eklenen kıyafetlerden birkaç resim göstermek istiyorum











Resim yazısı ekle
Resim yazısı ekle






























Arkadaşlar Yeni Eklenecek Haritadan Birkaç Resim İpucu Göstermek İstiyorum















Genel Bilgiler


- Artık bomba modundaki oyunlarda bomba kurulduğunda haritanın genel zamanı duruyor ve bomba saati işliyor. 

- Yeni yıl için getirilen Plaza süsleri, yeni yıl silahları, bombalar ve kostümler oyundan kaldırıldı. 

- Son yamada bir hatadan dolayı klan sunucusuna kapatılan Kayıp Topraklar artık klan maçlarında aktif hale getirildi. 

- Artık kazandığınız unvanlar oyun içinde karakter isminizin üstünde yeşil olarak gözükecek. 


Herkesi S2 Son Silah Oyununa beklerim. Belki Bir Gün Benimle Aynı Oyunda Karşılaşabilirsiniz.

Takip Etmeye Devam Edin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder