21 Şubat 2013 Perşembe

World Of Battles Hikayesi




Eski çağlardan şimdiki çağlara kadar çok şeyler değişti. Yeryüzü şekilleri, yeni sınıflar ve ırklar türemeye basladı, her yeri kan götürüyordu. Her tarafı  karanlıklar ve kötülükler bürümüştü. Büyük bir savaş vardı, artık son savaşa yaklaşmışlardı ve geriye sadece 3 sınıf ve onların ırkları kaldı. iyiler ,vahşiler ve kötüler olmak üzere son 3 sınıf kaldı. İyiler sınıfındaki ırkların adları, İmparatorluk, Elfler ve cücelerdi. Vahşiler sınıfındaki ırkların adları, Barbarlar, Amazonlar ve Yaban ahaliydi. Kötüler sınıfındaki ırklar ise, Orklar, Yaşayan Ölüler ve Kara Elflerdi. Her tarafa kötülük hakim oluyordu. Herkes umutsuzca savaşırken uzak topraklardan, yemyeşil ormandaki tertemiz akan şelalenin altında yaşayan Cüceler ırkından büyük bir müjde geldi!!. Bu karanlık ve soğuk dünyaya güzeller güzeli, siyah gözlü, siyah saçlı bir bebek geldi ve bu haberden  tüm iyi ırklar haberdar oldu. Bu kızın adını MANU koydular. anlamı Kader Meleğiydi. Çok geçmeden kötü ırkların da haberi oldu ve büyük bir telaş başladı. Cüceler son bir umut kızı saklayabilirlerse soylarının devam edeceğine inanıyorlardı. Kötü ırklar birleşip cüceler ırkına bir yağmur tanesi gibi her taraftan saldırdılar.İnanılmaz derecede ölümler ve göz yaşı aktı. Fakat kızı hiçbir yerde bulamadılar. Aramaya devam ediyorlardı.

Kıza bakma ile yükümlü olan kişi çok zorluklar çekti. Zaman zaman yollarına çıkan orkları öldürüyor bazen ise kaçıyorlardı. Kaldıkları yerlerde çok geçmeden saldırıya uğrayıp, son anda oradan uzaklaşıyorlardı.
Aradan çok zaman geçti ve o ufak kız büyüdü. Kızı yetiştiren kişi ona dövüşmeyi,mızrak tutmayı, Balta savurmayı ve okçuluğu öğretti. Nefret ile büyüyen bu kız Kötülüklerin sonunu getireceğine and içti.
Her geçen gün daha da hırslanan Manu, Orkların kervanlarının önünü keserek teker teker öldürmeye başladı.
Çok geçmeden Manu'nun yaptıkları kötülerin sığınakların ve mağaraların en üstteki kişiden en alttaki kişiye  kadar korku salan hikaye yayılmaya başlamıştı...

Eğer sende bu hikayenin bir parçası olmak istiyorsan oyuna başla ve kendi kahramanını yarat her yere hüküm sürdür.
World Of Battles bir MMORTS oyunudur. Bu heyecana katılmak isterseniz herkesi bekleriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder