16 Mart 2013 Cumartesi

Need For Speed World Joygame'de




Merhaba arkadaşlar sizlere bu yazım da Joygame'in EA Games ile yaptığı büyük anlaşmanın ilk oyunu olana NFS World'ü Ülkemize getirmiştir ve biraz bilgi vermek istiyorum.

Hız ve yarış severlerin büyük bir ilgi ile oynadığı NFS World gerçekten çok büyük bir zevk vermektedir. Joygame'e teşekkür ediyorum, bize ve Türkiye'ye getirmiş olduğu bu güzel oyun için.



Bu arada arabanın görümünü değiştirip karşındaki rakibine gösteriş yapıp, arabanın iç parçalarını takarak yarışlar da daha iyi bir performans gösterip rakiplerinizi geçebilirsiniz. Gerçekten modifiye alanında güzel resimleri olan ve arabanın üstüne yakışabilecek resimler mevcuttur.




Üstteki resim de görüldüğü gibi aracınıza parça takarak aracın hızını dayanılıklığını ve direksiyon hakimiyetini arttırabilirsiniz. need for speed world indiren arkadaşlar göreceklerdir ki oyunun birde sürprizi var oyuna girdiğiniz de sizlere verilmiş birkaç kullanımlık özellikler vardır. Tabi bu özellikleri yarış yaptığınız zaman bazen ödül olarak bazen para olarak yada arabanıza aksesuar  ve motor gücü olarak da gelmektedir.

Arkadaşlar oyunda günlük olarak yapılması gerekenlerden 1 tanesi ise elmas sistemidir bu 15 ade telması toplayınca çok güzel ödül vermektedir. need for speed world oynayan arkadaşlara başarılar diliyorum.

Belki bir gün karşılaşırız..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder