11 Haziran 2013 Salı

ZombiRock-MStar-World of Battles Bilmeyenler İçin Kısa Bilgiler

Merhaba arkadaşlar sizlere bu yazım da 3 güzel oyun hakkında bilmeyenler için bilgi vereceğim.

Arkadaşlar bu oyunlar şunlar;

ZombiRock
MStar
World of Battles 









Öncelikle ZombiRock'tan bahsetmek istiyorum.

Zombi öldürmeyi seviyor musun? o zaman bu oyun tam senlik. arkadaşlarınla oynayabileceğin odalar da birbirlerinizin kafasına gitarla bile vurabildiğin çok güzel bir oyun. Eğlencenin dibine vurabildiğin, zombileri öldürüp seviye atlayabildiğin bir oyun. Aksiyonu bol bir oyun. zombirock download ve eğlenceye sende katıl.







İkinci olarak MStar'dan bahsetmek istiyorum. 

Arkadaşlar dans etmeyi, müzik dinlemeyi, ve moda ile uğraşanlar varsa buraya tam size göre bir oyun. Hergün güne enerji ile başlamak için en az 30dk oynamanız yeterli. Değişik aksessuarlar, Kedi, Köpek, yeni kıyafetler saç stilleri ve birçok güzelliklerle müzik eşliğinde parmaklarınızı çalıştıran bir oyun. Seviye atladıkça arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz hatta sevgili edinebileceğiniz çok harika bir oyun. İleride görev yaptıkça ev sahibi olup evin dekorasyonunu değiştirip yarışmalara katılabilirsiniz. Tek yapmanız gereken mstar download etmek. 





Üçüncü olarak world of battles bahsetmek istiyorum.

Arkadaşlar tam bir strateji oyunu olup bir çok kişinin tercih ettiği bir oyun tarzıdır. Özellikle Yüzüklerin efendisine benzetilen bu oyunda belirli ırklar ve sınıflar mevcut bu sınıflardan benim en sevdiğin cüceler. Sıradan bir oyun değil seçtiğiniz sınıftan yarattığınız karakterlerin her birine ayrı ayrı güçlenmeleri için ellerine silah üstlerine zırh alabiliyorsunuz. Düşmanlarınızı alt etmek için ırkını seç saldırıya başla sıralamaya kendi ismini de kazı. Yapmanız gereken tek şey world of battles indirmek.


Arkadaşlar şimdilik bu 3 oyun hakkında bilgi verdim ileride daha yeni oyunalr hakkında da seve seve bilgi vermeye devam edeceğim. Aramızda sizleri de görmekten mutluluk duyaruz.

Beni takip etmeye devam edin :)














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder