26 Şubat 2013 Salı

Cengiz Han 2 Yeni Yama

Merhaba Arkadaşlar

Sizlere bu yazımda Cengiz Han 2 yeni yama hakkında konuşmak istiyorum. Ben dahi çevremdeki arkadaşlarım bile cengizhan oyunu oynuyor. Kendimize Ait lonca kurduk. Fazla uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Biliyorsunuz ki Cengiz Han 2 bir MMORPG oyunudur. Yeni gelen yamada çok değişiklikler olmuştur.




Rütbe sistemi ile oyunda kaldığınız sürece rütbeniz kadar para sizin olacak.

Yeni harita ile daha fazla tecrübe ve 2 yeni savaş şekli ortaya çıkıyor. Bunlar :
Büyük Savaş 14:30 ve 15:00 arasında olacak bunlara herkez katılabilecek tek şart başta verilen görevin yapılması gerekmekte ve her 2 takıma 500 yeşim puanı bulunuyor. Her takım karşı takımın yeşimlerini almaları gerekiyor.

Kraliyet Savaşı Grup olarak savaşılmakta dır. Baş düşmanların öldürülmesi gerekmektedir. Ptüto bolca tecrübe vermektedir. Raund aralarında bonus tecrübeler vermektedir. Baş düşman belli 2 noktada 3 defa çıkmaktadır. Baş düşmanı kesince ortalama 200G değerinde altın, Kumlar(1G), Altın Külçe (5G) düşürülmektedir.

Yeni seviye 125 dir. 

Yeni meslek grupları olarak Akdeniz Üreticiliği ve Kudüs Şeytani Zırh Üreticiliğidir. 

Kişisel Hüner Sistemi ile savunma ve saldırılarınızı geliştirebilirsiniz.

Altı yeni zindan bu zindanlar başkentte olup 110 seviye üstü kişiler girebilmektedir.

Mevcut meslek seviyeleri 10'a yükseltildi.

Irk değişim süresi 1 haftadan 30 güne çıkarılmıştır.


Bence gerçekten güzel yamalar gelmiş. Herkese iyi oyunlar.

Counter Strike Anılarım



Merhaba arkadaşlar,

Size bu yazımda Counter Strike hakkında yazmak istiyorum. Bu oyunu bilmeyen arkadaşlarımız yoktur sanırım. Counter Strike görüntü bakımından biraz kötü olsa da gerçekten güzel bir FPS oyunlarından bir tanesidir. Oyuna başladığım zamanları hatırlıyorum da gerçekten çok kötü bir oyuncuydum, herkes beni çok rahat bir şekilde öldürüyordu tabi bende öle öle oyunu öğreniyordum. Kimler nasıl oynuyor, nasıl silahlar alıyorlar, özellikle hangi bölümde oynadıklarını ve nerelerde pusu kurduklarını gün geçtikçe öğreniyordum.
Bir zamanların en iyi oyunlardan bir tanesiydi.
Bence herkes bilgisayarına Counter Strike oyununu indirmiştir veya wep sitelerinden indirmiştir. Artık indirmek çok kolaylaştı. Herkes wep adreslerinden Counter Strike online oyna veya  Counter Strike online indir. Yazarak bilgisayarlarınıza indirmişiniztir.




Ufakken hatırlıyorum da abimle birlikte aynı takımda oynadığımı. Ya internet kafelere giderek oynardık yada evde karşılıklı oynardık. Hiç unutmuyorum ilk oyuna başladığımda herkes dalga geçerdi, ama 1-2 ay içinde onlardan daha iyi oynadığımı fark ettim. Neyse sizleri fazla sıkmadan burada bitirmek istiyorum.





Herkesin bu oyunu denemesini tavsiye ederim. Şimdiden iyi oyunlar. 













Wolfteam Kampanyası


Merhaba arkadaşlar herkesin bildiği gibi wolfteam ücretsiz fps olan güzel bir oyundur. size bu yazım da wolfteam kampanyası hakkında bahsetmet istiyorum.

Herkes oyunda kurt karakterinin arkasında dövme ister . Joygame'de kendi dövmesini çıkarttı!
 Aradığın Güç Joygame'de adı altında kampanya yapıyor.Verilen eşyalar gerçekten çok güzel. Kampanyaya katılmanız için gereken Joygame Dövme seti almanız. Bu seti alan oyuncular,



> 7 Günlük Buz Kurt Yetenek Geliştirici 
> 7 Günlük Gardiyan Kurt Yetenek Geliştirici
> 7 Günlük  Çılgın Kurt Yetenek Geliştirici 
> 7 Günlük  En Hızlı GP ve Altın
> 7 Günlük Adriana Tenorio 
> 7 Günlük Adriana Tenorio Özel Eşya Paketi
> 7 Günlük C - 95 AT
> 7 Günlük Zaitsef CF



Bu eşyaların verilmesi gerçekten güzel bir kampanya olduğunu gösteriyor.
Unutmatın kampanya 26.02.2013 saat 13:50 de başlayıp 28.02.2013 saat 23:59 tarihinde ise kampanya süresi bitmektedir.



22 Şubat 2013 Cuma

s2 Son Silah Yeni Harita ve Silahlar




Merhaba arkadaşlar

Sizlere bu yazımda s2 son silah yeni Harita ve Silahlar dan bahsedeceğim.S2 Son Silah fps oyunudur. Öncelikle hastane bölümünü bahsetmek istiyorum gerçekten güzel bir bölüm yayınlayan s2 Son Silah iyi bir bölüm seçmiş. içeride hasta yatakları ve pusmak için birçok yer bulunmakta. Çete Hastaneyi ele geçirmişler ve polisler geri almak için merdivenlerden yukarı sessizce çıkıyorlar bakalım ele geçirebilecekler mi? sudden attack benzeri s2 Son Silah oyununa herkesi bekleriz.












Biraz da silahlardan bahsetmek istiyorum.


FN-P90 Gerçekten güzel bir silah. Özellikle atış oranı çok iyi resimde görüldüğü gibi tavsiye ederim.






AK47-Altın arkadaslar normal AK47'nin tam aksine bunun rengi altın renginde oyunda elinize aldığınızda göz kamaştırıcı olduğunu anlayacaksınız. Düşünün saf altın, gerçekten güzel bir silah herkese tavsiye ederim.





PDW K101-Altın arkadaşlar bu silah da normal PDW K101 'nin tam aksine bunun rengi altın renginde oyun esnasında elinizde saf altın silah ve diğer oyunculara hem havanızı atıyor, hem ise liderlik köşenize çekiliyorsunuz. Ben özellikle bu silahı kullanıyorum diğer silahların özellikleri daha iyi olsa bile tercihim her zaman budur tabi her oyuncunun silah seçimi sizlere kalmıştır.






         Arkadaşlar yeni gelen eşyalardan bahsetmek istiyorum.



Hızlı dirilme arkadaşlar bazı arkadaşlarımız bunda şöyle bir yanlış anlıyorlar öldükten sonra bunu kullanmıyoruz. Ölmeden önce kullanıyoruz ki (-2 sn) önce dirilme gerçekleşiyor. Arkadaşlar gerçekten güzel bir eşya zamanı kısaltıp karşındaki oyuncuyu öldürebilirsiniz.





Anında canlanma Arkadaşlar öldükten sonra klavyeden 'e' tuşuna basarak zamanın dolmasını beklemeden hemen doğup karşındakini bulup öldürebilirsiniz gerçekten çok güzel bir eşya zamanın dolmasını beklemeden hemen uyanmak tavsiye ederim.







Gösterge S01 arkadaşlar bu gözlüğü kullanan oyuncunun şansı artıyor, şöyle artıyor.Bu gözlük düşman tarafından atılan bir bombanın size olan yakınlığını gösteriyor ve bu sizin oradan kaçıp uzaklaşmanızı veya savunmanızı sağlıyor. Gerçekten güzel bir gözlük, Herkese tavsiye ederim.






Arkadaşlar size yeni eklenen kıyafetlerden birkaç resim göstermek istiyorum











Resim yazısı ekle
Resim yazısı ekle






























Arkadaşlar Yeni Eklenecek Haritadan Birkaç Resim İpucu Göstermek İstiyorum















Genel Bilgiler


- Artık bomba modundaki oyunlarda bomba kurulduğunda haritanın genel zamanı duruyor ve bomba saati işliyor. 

- Yeni yıl için getirilen Plaza süsleri, yeni yıl silahları, bombalar ve kostümler oyundan kaldırıldı. 

- Son yamada bir hatadan dolayı klan sunucusuna kapatılan Kayıp Topraklar artık klan maçlarında aktif hale getirildi. 

- Artık kazandığınız unvanlar oyun içinde karakter isminizin üstünde yeşil olarak gözükecek. 


Herkesi S2 Son Silah Oyununa beklerim. Belki Bir Gün Benimle Aynı Oyunda Karşılaşabilirsiniz.

Takip Etmeye Devam Edin...

21 Şubat 2013 Perşembe

World Of Battles Hikayesi




Eski çağlardan şimdiki çağlara kadar çok şeyler değişti. Yeryüzü şekilleri, yeni sınıflar ve ırklar türemeye basladı, her yeri kan götürüyordu. Her tarafı  karanlıklar ve kötülükler bürümüştü. Büyük bir savaş vardı, artık son savaşa yaklaşmışlardı ve geriye sadece 3 sınıf ve onların ırkları kaldı. iyiler ,vahşiler ve kötüler olmak üzere son 3 sınıf kaldı. İyiler sınıfındaki ırkların adları, İmparatorluk, Elfler ve cücelerdi. Vahşiler sınıfındaki ırkların adları, Barbarlar, Amazonlar ve Yaban ahaliydi. Kötüler sınıfındaki ırklar ise, Orklar, Yaşayan Ölüler ve Kara Elflerdi. Her tarafa kötülük hakim oluyordu. Herkes umutsuzca savaşırken uzak topraklardan, yemyeşil ormandaki tertemiz akan şelalenin altında yaşayan Cüceler ırkından büyük bir müjde geldi!!. Bu karanlık ve soğuk dünyaya güzeller güzeli, siyah gözlü, siyah saçlı bir bebek geldi ve bu haberden  tüm iyi ırklar haberdar oldu. Bu kızın adını MANU koydular. anlamı Kader Meleğiydi. Çok geçmeden kötü ırkların da haberi oldu ve büyük bir telaş başladı. Cüceler son bir umut kızı saklayabilirlerse soylarının devam edeceğine inanıyorlardı. Kötü ırklar birleşip cüceler ırkına bir yağmur tanesi gibi her taraftan saldırdılar.İnanılmaz derecede ölümler ve göz yaşı aktı. Fakat kızı hiçbir yerde bulamadılar. Aramaya devam ediyorlardı.

Kıza bakma ile yükümlü olan kişi çok zorluklar çekti. Zaman zaman yollarına çıkan orkları öldürüyor bazen ise kaçıyorlardı. Kaldıkları yerlerde çok geçmeden saldırıya uğrayıp, son anda oradan uzaklaşıyorlardı.
Aradan çok zaman geçti ve o ufak kız büyüdü. Kızı yetiştiren kişi ona dövüşmeyi,mızrak tutmayı, Balta savurmayı ve okçuluğu öğretti. Nefret ile büyüyen bu kız Kötülüklerin sonunu getireceğine and içti.
Her geçen gün daha da hırslanan Manu, Orkların kervanlarının önünü keserek teker teker öldürmeye başladı.
Çok geçmeden Manu'nun yaptıkları kötülerin sığınakların ve mağaraların en üstteki kişiden en alttaki kişiye  kadar korku salan hikaye yayılmaya başlamıştı...

Eğer sende bu hikayenin bir parçası olmak istiyorsan oyuna başla ve kendi kahramanını yarat her yere hüküm sürdür.
World Of Battles bir MMORTS oyunudur. Bu heyecana katılmak isterseniz herkesi bekleriz.

19 Şubat 2013 Salı

İlk Alışverişinize Süper MStar Hediyeleri



Merhaba arkadaşlar sizlere MStar'da ilk nakit alışveriş yapanalara büyük hediyeler hakkında bilgi vereceğim.
MStar hem dans oyunu hem online arkadaşlık oyunudur. Bir birinden değerli arkadaşlarla tanışmanın ve oyuna hakimiyet kurmanın tam zamanıdır.

MStar birbirinden değerli yarışmalarıyla sizlere hediyeler dağıtmaya devam ediyor. Gerek etkinliklerle olsun, gerek soru yarışmaları ile olsun, herkese hediye dağıtıyor. Oyun içerisinde Nakit kullanan diğer oyuncular



MStar'da şimdiye kadar hiç nakit harcama yapmadıysan şimdi tam zamanı.
Oyun boyunca hiç Nakit alışverişi yapmayan arkadaslar  25 Ocak - 10 Şubat (10.02.2013 23:59'a kadar)
tarikleri arasında yapacakları ilk alışverişte muhtesem hediyeleri kazanacaktır.

Bu hediyelere sahip olmak için sadece 3 kurala uymak zorundadır aksi halde hediye kazanamazsınız.

 1-İlk alışverişin en az 2000 MStar nakit değerinde olması
 2- Kampanyadan yararlanabilmeniz için daha önce hiç alışveriş yapmamış olmak gerekmektedir.
 3- Sadece ilk alışverişte hediye kazanma şansına sahipsiniz. 


Eğer bu kurallara uyuyorsanız hemen denemenin tam zamanı. Bu Fırsat Kaçmaz!!!..



18 Şubat 2013 Pazartesi

Graffiti Yarışması Başlıyor!


ZombiRock ilk çıktığı günden beri büyük bir kitlesi oldu, onun üstüne manga gruba da katıldı oyun içi hem karakterleri oldu hem de oyunun daha fazla kitlesi arttı ve artmaya devam ediyor. Sen hala katılmadıysan
şimdi tam zamanı zombirock indir.   Joygame bununla da kalmadı.





Son zamanlar da oyuncuların yaptıkları çizimler veya graffiti'ler hem beğeni almakta hemde ön plana çıkmak da. Özellikle öğrencilerin çok işine yarayacak bir destek  Hall Of Fame Şehir Sanatları Akademisinden 750 TL değerinde %50 burs imkanı veriyor. yapman gereken çok kolay. ZombiRock senin için ne ifade ediyor, bunu 3 kelim ile bir slogan belirlerin oyun içinde alıdığınız bir ekran görüntüsünün üzerine graffiti çalışması olacak şekilde hazırlayın ve bize yollayın ve burs kazanın.




Ödül sadece burs değil, sanatını yüzbinlerce kişi ile paylaşabilirsin. 1. seçilen graffiti çalışması için tarafımızdan wallpaperlar(duvar kağıtları) ve sosyal medya için altında, 1. gelen yarışmacımızın ismi yazılı timeline görselleri yapılacak ve yayınlanacak. 

Yaptığınız çalışmaları konuyla ilgili açılan başlık altına yükleyebilirsiniz. Görsel içeriklerine gelecek olursak, kullanacağınız materyaller tamamiyle size kalmış, herhangi bir sınırlama söz konusu değildir. 

1.seçilen graffiti çalışması tarafımızca özel olarak ele alınacak; duvar kağıdı ve Facebook timeline görsellerine dönüştürülerek, çalışma sahibinin ismiyle paylaşıma sunulacak.


İşte 1. yarışmacıyı seçecek olan özel juri üyeleri; 

Ercan Gür (Resim Sanatının Ustalarından Ercan Gür) 
Efe Yılmaz (maNga DJ'i) 
Gölge (Hall Of Fame Turkey - Graffiti & Airbrush Departmanı Hoca) 
Serhan Göktürk (Joygame Creative Sanat Yönetmeni) 
Ozan Aydemir(Joygame Pazarlama Müdürü) 

UNUTMAYIN!!

Son Katılım Tarihi: 22 Şubat Cuma 
Sonuçların Açıklanacağı Tarih: 1 Mart Cuma 


Not: Çalışmalarınızı bu başlık altında bize bildirebilirsiniz. 





TATİLDE DÜKKAN YARI FİYATINA!

Herkesin sabırsızlıkla beklediği ve istedikleri eşyaları yarı fiyatına alma zamanı geldi!!

En iyi online aksiyon oyunlarından bir tanesi olan Rakion'da süprizler bitmiyor.




Rakion'da Tüm eşyalarda %50 indirim başlıyor! Bu büyük olay sadece tek bir bölümde değil, Tüm Dükkanda!!!

uzun zamandan beri oyuncuların da dikkate alarak onların isteklerini yerine getirmek istedik, en iyi mmo action oyunun dan bir tanesi olan Rakion dükkanını sizlere  açtı. 

Bu kampanya fırsatını kaçırmayın ve Rakion dükkan bölümüne muhakkak uğrayın. Kampanya ile karakterinize seviye atlatmak için ihtiyacınız olan eşyalara %50 indirimli olarak sahip olun! 

Satın aldığınız %50 indirimli ürünleri rakiplerinize karşı kullanabilirsiniz.

UNUTMAYIN!!


29.01.2013 tarihinden, 31.01.2013 saat 23:59'a kadar Rakion dükkan bölümünde satılan tüm eşyalara%50 indirimli sahip olacaksınız. 

Bu mükemmel fırsatı sakın kaçırmayın, sonra üzülürsünüz.

Kehanet Online'da Turnuva Zamanı


Kehanet Online'da Turnuva Zamanı 
Herkesin uzun zamandır beklediği Kehanet online'da Ahaw Kin Irklar arası turnuva kayıtları başlıyor. Kuralları dikkatle okuyalım!!!

Arkadaslar en basta bu kuralı bilmeniz gerekmektetir
 Irklar Turnuvasına katılım 8 er Oyuncu sınırlıdır. 


*Katılan 8 oyuncu Joygame Oyun yönetimlerince eşleştirilirler. 
*Katılım alt Seviye limiti 71’dir . 
*Turnuva Başlangıç Saati saat 16:00’dir 
*Turnuva için Ahaw Kin arenası açılış saati 15:45 tir. 
*Turnuva Eşleşmeleri Kayıt bölümü altından yayınlanır, 
*Turnuvaya kayıt yaptırıp katılmayan oyuncular cezai işleme tabidir. 
*Turnuvada her maç maksimum 10 dakikadır. 
*Mücadele MD’lerin 3’ten geri sayımı ve Başla komutunun ardından başlar. 
*Hasar ölçümü MD’ler tarafından gerçekleştirilir ve 10 dakikanın bitimi ile birlikte en çok hasarı alan veya karakteri ölen oyuncu elenir. 
*Sadece düşük can durumunu iksir vs. kullanarak eşitleyerek 10 dakikanın dolmasını bekleyen, kaçarak oynayan oyuncular elenir. 
*Pasif dövüşen, gizlenen Oyuncular elenir. 
*10 dakika boyunca Karşılıklı hiçbir saldırı gerçekleştirmeyen iki rakip oyuncu var ise, her ikisi birden elenir. 
*Hizmetkar kullanımı yasaktır. 
*Etkinlik içerisinde düzeni bozucu hareketler, provokasyon, kışkırtma, ahlaki olmayan tavırlar sergileme, turnuva harici sorular sormak OG inisiyatifinde cezaya tabidir. 


1.olan takıma büyük bir çanta, tabi içinde mükemmel hediyeler olucak.





İmparatorluk Tavşan Atlayışı Giysisi (30 Gün) 







3 Adet 100% Tecrübe arttıran Süper Bereketli Tecrübe Şurubu ( 1 saatlik) 


3 Adet 100% Tecrübe arttıran Süper Sınıf Tecrübesi Vitaminleri ( 1 saatlik) 







1 Adet Yetenek Sıfırlama Taşı 



1 Adet Durum Unutturma Taşı 







1 Adet 30 Günlük Alev Ejderhası Kıyafeti 




1 Adet 30 Günlük Donmuş Ejder Kıyafeti 







Lulunata Irk Turnuvası 
Turnuva Kayıt Tarihi: 28.01.2013 – 3.02.2013 
Turnuva Kayıt İçin TIKLAYIN. 
Turnuva Tarihleri: 4.02.2013 Saat 16:00 

İnsan Irk Turnuvası 
Turnuva Kayıt Tarihi: 28.01.2013 – 3.02.2013 
Turnuva Kayıt İçin TIKLAYIN. 
Turnuva Tarihleri: 5.02.2013 Saat 16:00 

Delfis Irk Turnuvası 
Turnuva Kayıt Tarihi: 28.01.2013 – 3.02.2013 
Turnuva Kayıt İçin TIKLAYIN. 
Turnuva Tarihleri: 6.02.2013 Saat 16:00 

Naiti Irk Turnuvası 
Turnuva Kayıt Tarihi: 28.01.2013 – 3.02.2013 
Turnuva Kayıt İçin TIKLAYIN. 
Turnuva Tarihleri: 7.02.2013 Saat 16:00 

Vata Irk Turnuvası 
Turnuva Kayıt Tarihi: 28.01.2013 – 3.02.2013 
Turnuva Kayıt İçin TIKLAYIN. 
Turnuva Tarihleri: 8.02.2013 Saat 16:00 

Unutmayın Kehanet online bir MMORPG oyunudur.


En İyi Takım Kazansın, Herkese Bol Şanslar Dilerim...