25 Kasım 2013 Pazartesi

Legend Online Sunucu Birleşmesi



Merhaba değerli blog severler bu yayınım da sizlere Legend Online hakkında görüşlerimi paylaşacağım.

Legend Online Web tabanlı bir MMORPG tarzı oyundur. Joygame Web tabanlı oyun olan Legend Online siz değerli oyuncular bünyesine kattı. İndirmeye gerek kalmadan sadece sitesine girip oynadığınız sunucuyu seçmeniz yeterli. Pvp yapabilir hatta arkadaşlarınızla bile karşılaşabilirsiniz.

Yeni başlayanlar için ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Legend Online'da 3 adet sınıf bulunmaktadır.

Bunlar; 

Savaşçı: Saldırıda iyidir, teknolojiye hükmeder, savunma yeteneği güçlüdür, ek sahnede iyidir, takım oluşturmaya uygundur. 

Yaycı:Saldırıda iyidir, teknoloji özelliklerini kullanır, Kritik Saldırıda güçlüdür ve keskin bir nişancıdır, güçlü kontrol yeteneğine sahiptir, düşman hedefi azaltır.














Büyücü: Sihirli saldırıda iyidir, sihiri iyi kullanır, yeteneklerini iyi kullanır, güçlü DPS'ye sahiptir, direnişlidir, ilk yardım kullanır.


Bu ırklar da Erkek ve Kadın olarak ayrı cinsiyetler bulunmaktadır.


Her geçen gün sayısız oyuncuyla tanışan Legend Online 4. sunucu Lordlar kampı ve 5. sunucu Kılıç ve Büyü sunucuları birleştirildi. Umarım bu değişiklik 4. ve 5. sunucular için iyi olmuş olur.














GOLEY AÇILIYOR


Merhaba değerli blog severler bu yayınım da sizlere Goley oyunu hakkında bilgi vereceğim.

Herkesin sabırsızlıkla beklediği özellikle futbol severler buraya. Son günlerini yaşayan Goley 28 Kasım da sizlere kapalı betası sunulacak. Online futbol oyunu olan Goley anime tarzı ile çok konuşuldu. Sıradan bir futbol oyunu düşünün buna animeyi ekleyin ve en güzel yönü menajerliği de ekleyin. Hiç denenmemiş ve yapılmamış olan bu oyunu siz değerli oyuncular için Joygame aldı.



%100 Türkçe olan bu oyun yapılan canlı yayınlar da bile çok yoğun bir ilgi ile izlenmeyi başardı. Kapalı betaya geçildikten sonra daha fazla kitleye ulaşacağını sanıyorum. MMO futbol oyunu tarz severlerin de ilgisini epey çekmiş durum da. Sadece bu değil oyun içerisinde yaşanan gol sevinçleri, futbolcu alma, futbolcuların özel yetenekleri ve benim bile hoşuma giden kısmı ise  kafaları.

Evet %100 Türkçe dedik peki oyunu oynarken Türkçe spikerin sesini nasıl istersiniz. Biz sizin için en değerli olan Sabri UGAN eşliğinde mükemmel maçlar çıkaracağınıza eminiz.

Transferler yaparak kendi takımınızı güçlendirerek üst sıralara çıkabilir, Kralın kim olduğunu gösterebilirsiniz.

Unutmayın! Goley 28 Kasım da Kapalı Beta ile açılıyor.
 Oyunda bende olacağım belki karşılaşabilir hatta kendinize ve takımınıza güveniyorsanız yenebilirsiniz.

Sizler için maçtan kesitler;












TÜM BEYAZ KAPAKLARDA JOYGAME OYUN KODU



Merhaba değerli blog sever okuyucuları, bu yayınım da size Joygame ile Fanta arasında ki yapılan ortaklık sonucu ortaya çıkan kampanyalar hakkın da bilgi paylaşacağım.

Joygame Turkcell'den sonra .fanta ile yaptığı ortaklıktan bütün oyuncular çok memnun kaldı. Son günlerde sıkça söz edilen MStar artık beyaz kapaklar altında  da çok konuşuluyor. Peki bu beyaz kapaklar nedir?

1L ve üstü beyaz kapaklı Fanta alanlar yaşadı, Her oyun dahil olmasa da hediye KODU kazanıyorlar.



İşte kampanyaya dahil oyunlar;


Wolfteam
MStar
Cengiz han 2
ZombiRock



Yapmanız gereken Beyaz kapaklı olan Fantayı almak ve kapağın altında yazan kodu BURAYA girmek. 4 oyun arasından isteğini seç ve birbirinden güzel ve değerli ve güzel eşyaların sahibi ol.
Ama ben her gün Fanta içiyorum ama MStar denemedim diyorsan.
Kısaca bahsedebilirim. Müzik ve Dans etmeyi sevenler için birebir oyun. Yepyeni kişilerle tanışma fırsatı, hatta sevgili bile olabilirsiniz. Kendi tarzını yaratabilir. Evin veya bahçeni güzelleştirip yarışmalara bile katılabilirsin. Ben hala denemedim kore pop diyorsan hemen dene. Direk olarak sitesine girip bakmak istiyorsan. k-pop a girerek bakabilir hatta oyunu ücretsiz indirebilirsiniz.


Kendi tarzını kendin yarat. Dans ve Müzik, Eğlence dopdolu bir oyun seni bekliyor.

22 Kasım 2013 Cuma

Battle Of The Immortals










Merhaba değerli blog sever okuyucularım, size bu yayınım da Battle Of The Immortals hakkında bahsedeceğim.

Herkesin dilinde olan ve çok merakla beklenen Battle Of The Immortals (BOI) 18 Eylül de kapalı beta ile siz değerli oyunculara sunuldu ve çok geçmeden 25 Eylül de açık betaya geçildi.

MMORPG severler oyunu büyük bir merakla oynamaya başladılar. Oyunun en büyük avantajı Türkçe olması.
Oyuna yeni başlayanlar bilir. 1 veya 2-3 sınıf seçme hakkı vermiyor, onun aksine 5 değişik sınıf seçme hakkı veriyor.

Sınıflar ve Özellikleri


Tegin

Özellikle fiziksel hasar üzerine yoğunlaşır. Tegin, hafif zırh giydiklerinden fiziksel hasar alır. Genellikle savaşın kalbinde konuşlanır. Pek çok Tegin yeteneği, düşmanını hız ve /veya savunma yönünden zayıflatmayı amaçlar.






Bledar



Tamamen savunmaya odaklanan Bledar'a yüksek düzeyde hasar verebilmek herkesin harcı değildir. Yetenekleri gereği genellikle çatışmaların kalbinde konuşlanır. Alan ekili dikkat çekme yetenekleri ile düşmanları kendisine çeker, hedefini hareketsiz hale getirir. Bledar'ın tank özelliği bir takımın vazgeçilmezidir.






Merdümgriz


Merdümgriz inançlarını bir kenara bırakıp gücünü üst seviyelere taşımış bir sınıftır.
Işık büyüleri dışında karanlık büyülere de el atıp iki alan da ustalaşmıştır. Orta seviye büyü hasarı veren 
Merdümgriz, büyü gücünü savunmada  da kullanılır. Pek çok yeteneği güçlendirme ve iyileştirme üzerinedir. Merdümgriz ister canavarlara ister rakip oyunculara karşı olan, her daim takımların aranılan üyesidir.





Solbon


Solbon element büyülerini kullanarak yıkım ve kaos yaratır. Başarılı bir Solbon, düşmanıyla arasındaki mesafeyi her zaman korumalıdır. Solbon'un yetenekleri genellikle kalabalık düşman kontrolü, tuzak kurma, düşman hareketini engelleme üzerinedir. Alansal etkiye sahip sınıflardan olan Solbon, aynı anda birden fazla düşmanı alt edebilir.




Thrin



Thrin, rakiplerini zor durumda bırakmak için kendisini iyi bir şeklilde eğitir. Her anlamda düşmanına zor anlar yaşatan Thrin, ne zaman nerede durmasını da iyi bilmelidir. Thrin yetenekleri genellikle zehir üzerinedir. ayrıca fiziksel ve büyü hasarını harmanlayan bir takım yetenekler de kullanılır. Savunması zayıf olsa da saldırı yeteneği eşsizdir.




Khaman




Khaman, kutlu diyarlardan güçleri çağrı ve o diyarlara fısıldar. Hedefi susturma olanağına sahip menzilli saldırıları bulunur.




Karakter seçimi yaptıktan sonra soyuna girin ve eğlencenin tadını çıkartın. Seviye atlamak çok kolay 3-4 saat içerisinde 30 seviye olabilir, hatta 40-50 bile olabilirsiniz. Oyun içerisinde yapılan etkinliklere grup olarak girerseniz çok hızlı bir şekilde seviye atlarsınız.
Üstüne üstlük size verilmiş olan Çifte TP'yi de kullanırsanız çok basit bir şekilde seviye alırsınız. Keşke oyun da bot da olsa diyenlere Otomatik Saldırı sistemi de mevcut, sizin yapmanız gereken çifte TP'yi açmak ve bot ayarlarını yaptıktan sonra oyunu bota bırakmak.

Hala denemedim diyenler için BOI dowload ederek ister tek başınıza ister grup olarak oyunun tadını çıkartabilirsiniz.