31 Mayıs 2013 Cuma

Cengiz Han 2 OGY'lerini Arıyor!




Merhaba arkadaşlar size bu yazım da Cengiz han 2 oyunundan OGY arandığı hakkında bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle OGY Nedir bundan bahsedeyim.

'OGY' Oyun Görevlisi Yardımcısı açılımıdır. Oyun Görevlisi Yardımcıları, oyun içi ya da oyun dışı mecralarda asayiş ve oyunun çıkarlarına yönelik çalışmalar yaparlar. gerçekten çok önemli bir görevdir.

Peki OGY'nin görevleri nelerdir?

Oyun Görevli Yardımcılarının görevi oyun içinde yada dışında kendilerini göstermek yada ön planda tutmak değildir. Oyunun gidişatına ve oyun içerisinde oyunculara yardımcı olmaktır. oyun genelinde yaşanan sorunları ve hataları Oyun Görevlisine net ve anlaşılır bir şekilde sunmaktır.

Oyun Görevlilerin isteği ve insiyatifi doğrultusunda, Cengiz Han 2'yi geliştirme ve iyileştirme yönünde farklı çalışmalar yapabilirler. ve sizde bu konuda  yardımcı olabilirsiniz.
 Oyun Görevlisi Yardımcısı olmak isteyen tüm oyuncular, kabul edildikten sonra JAT'a kayır olmak zorunlulukları da vardır ve cengizhan oyununu az da olsa iyi bilmektedir. Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra JAT'ın kurallarına uymak zorundadırlar.

Daha önce hiçbir şekilde CEZA  almamış olması gerekmektedir. Eğer JAT nedir? diye soruyorsanız.
JAT: Joygame Avcı Timi'dir. Joygame'e ait oyunlarda gönüllü bir şekilde yer aldığı bir topluluktur.Bu topluluk içerisinde belirlenmiş kurallar, JAT'a girişiniz onaylandıktan sonra tarafınıza iletilecektir. Mevcut hesaplarınız ile JAT'a başvuruda bulunabileceksiniz. 

Oyun Görevlisi Yardımcılığı için aşağıda yer alan formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. 

http://bit.ly/CH2_OGY_Başvuru_Formu



Unutmayın Herkes OGY - JAT olmak ister. Ama sadece belirli kurallarla oyuncular alınır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder