31 Mayıs 2013 Cuma

Wolfteam & Fanta


Merhaba arkadaşlar bu yayınımda sizlere Wolfteam Fanta işbirliği ile sizlere sunulan hediyeleri neler. Hediyelere nasıl sahip olabilirsiniz. Bu konularda sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Türkiye oyun sektörü bakımından. Oyuncu sayısı bakımından ve Online sayısı bakımından Türkiye'de birinci sırada.Bunun yanında tabi ki de aldığı ödül bakımından da Türkiye'de birinci sırada diyebiliriz.

Birbirinden değerli oyuncularına sürekli birşey vermek için kampanyalar, etkinlikler yapmaktadırlar. En son olarak Fanta ile işbirliği yaparak oyuncularına 35 TL değerinde oyun içi hediyesi dağıtmaya başladı.

https://apps.facebook.com/fanta-hadi-oyna/  sayfasını beğenerek birbirinden güzel hediyeler sahip olabilirsiniz. Bu hediyeler neler mi ?

Hediyeler Şunlar;

7 Günlük Lin Meiling
7 Günlük Alev Pençesi
7 Günlük 15C Başlangıç Seviyesi Çanta
7 Günlük EK Dokunulmazlık Süresi
7 Günlük Ses Algılayıcı
1 Günlük LM-H13A Saç
1 Günlük LM-U08A Dirseklik,
1 Günlük LM-L03B Dizlik
1 Günlük LM-H05A Gözlük

İşte hediyeler bunlar. Tek yapmanız gereken sayfayı beğenmek ve promo kodu almak. Evet gerçekten artık çok kolay koş sende bu kodları kaçırma sonra üzülürsün.
Yoksa siz hala Wolfteam download etmeniz mi ? İndirdikten sonra hemen oyuna gir ve arkadaş çevreni yap. İleride birçok etkinlik sizleri bekliyor olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder