22 Kasım 2013 Cuma

Battle Of The Immortals










Merhaba değerli blog sever okuyucularım, size bu yayınım da Battle Of The Immortals hakkında bahsedeceğim.

Herkesin dilinde olan ve çok merakla beklenen Battle Of The Immortals (BOI) 18 Eylül de kapalı beta ile siz değerli oyunculara sunuldu ve çok geçmeden 25 Eylül de açık betaya geçildi.

MMORPG severler oyunu büyük bir merakla oynamaya başladılar. Oyunun en büyük avantajı Türkçe olması.
Oyuna yeni başlayanlar bilir. 1 veya 2-3 sınıf seçme hakkı vermiyor, onun aksine 5 değişik sınıf seçme hakkı veriyor.

Sınıflar ve Özellikleri


Tegin

Özellikle fiziksel hasar üzerine yoğunlaşır. Tegin, hafif zırh giydiklerinden fiziksel hasar alır. Genellikle savaşın kalbinde konuşlanır. Pek çok Tegin yeteneği, düşmanını hız ve /veya savunma yönünden zayıflatmayı amaçlar.






Bledar



Tamamen savunmaya odaklanan Bledar'a yüksek düzeyde hasar verebilmek herkesin harcı değildir. Yetenekleri gereği genellikle çatışmaların kalbinde konuşlanır. Alan ekili dikkat çekme yetenekleri ile düşmanları kendisine çeker, hedefini hareketsiz hale getirir. Bledar'ın tank özelliği bir takımın vazgeçilmezidir.






Merdümgriz


Merdümgriz inançlarını bir kenara bırakıp gücünü üst seviyelere taşımış bir sınıftır.
Işık büyüleri dışında karanlık büyülere de el atıp iki alan da ustalaşmıştır. Orta seviye büyü hasarı veren 
Merdümgriz, büyü gücünü savunmada  da kullanılır. Pek çok yeteneği güçlendirme ve iyileştirme üzerinedir. Merdümgriz ister canavarlara ister rakip oyunculara karşı olan, her daim takımların aranılan üyesidir.





Solbon


Solbon element büyülerini kullanarak yıkım ve kaos yaratır. Başarılı bir Solbon, düşmanıyla arasındaki mesafeyi her zaman korumalıdır. Solbon'un yetenekleri genellikle kalabalık düşman kontrolü, tuzak kurma, düşman hareketini engelleme üzerinedir. Alansal etkiye sahip sınıflardan olan Solbon, aynı anda birden fazla düşmanı alt edebilir.




Thrin



Thrin, rakiplerini zor durumda bırakmak için kendisini iyi bir şeklilde eğitir. Her anlamda düşmanına zor anlar yaşatan Thrin, ne zaman nerede durmasını da iyi bilmelidir. Thrin yetenekleri genellikle zehir üzerinedir. ayrıca fiziksel ve büyü hasarını harmanlayan bir takım yetenekler de kullanılır. Savunması zayıf olsa da saldırı yeteneği eşsizdir.




Khaman




Khaman, kutlu diyarlardan güçleri çağrı ve o diyarlara fısıldar. Hedefi susturma olanağına sahip menzilli saldırıları bulunur.




Karakter seçimi yaptıktan sonra soyuna girin ve eğlencenin tadını çıkartın. Seviye atlamak çok kolay 3-4 saat içerisinde 30 seviye olabilir, hatta 40-50 bile olabilirsiniz. Oyun içerisinde yapılan etkinliklere grup olarak girerseniz çok hızlı bir şekilde seviye atlarsınız.
Üstüne üstlük size verilmiş olan Çifte TP'yi de kullanırsanız çok basit bir şekilde seviye alırsınız. Keşke oyun da bot da olsa diyenlere Otomatik Saldırı sistemi de mevcut, sizin yapmanız gereken çifte TP'yi açmak ve bot ayarlarını yaptıktan sonra oyunu bota bırakmak.

Hala denemedim diyenler için BOI dowload ederek ister tek başınıza ister grup olarak oyunun tadını çıkartabilirsiniz.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder