18 Şubat 2013 Pazartesi

Graffiti Yarışması Başlıyor!


ZombiRock ilk çıktığı günden beri büyük bir kitlesi oldu, onun üstüne manga gruba da katıldı oyun içi hem karakterleri oldu hem de oyunun daha fazla kitlesi arttı ve artmaya devam ediyor. Sen hala katılmadıysan
şimdi tam zamanı zombirock indir.   Joygame bununla da kalmadı.





Son zamanlar da oyuncuların yaptıkları çizimler veya graffiti'ler hem beğeni almakta hemde ön plana çıkmak da. Özellikle öğrencilerin çok işine yarayacak bir destek  Hall Of Fame Şehir Sanatları Akademisinden 750 TL değerinde %50 burs imkanı veriyor. yapman gereken çok kolay. ZombiRock senin için ne ifade ediyor, bunu 3 kelim ile bir slogan belirlerin oyun içinde alıdığınız bir ekran görüntüsünün üzerine graffiti çalışması olacak şekilde hazırlayın ve bize yollayın ve burs kazanın.




Ödül sadece burs değil, sanatını yüzbinlerce kişi ile paylaşabilirsin. 1. seçilen graffiti çalışması için tarafımızdan wallpaperlar(duvar kağıtları) ve sosyal medya için altında, 1. gelen yarışmacımızın ismi yazılı timeline görselleri yapılacak ve yayınlanacak. 

Yaptığınız çalışmaları konuyla ilgili açılan başlık altına yükleyebilirsiniz. Görsel içeriklerine gelecek olursak, kullanacağınız materyaller tamamiyle size kalmış, herhangi bir sınırlama söz konusu değildir. 

1.seçilen graffiti çalışması tarafımızca özel olarak ele alınacak; duvar kağıdı ve Facebook timeline görsellerine dönüştürülerek, çalışma sahibinin ismiyle paylaşıma sunulacak.


İşte 1. yarışmacıyı seçecek olan özel juri üyeleri; 

Ercan Gür (Resim Sanatının Ustalarından Ercan Gür) 
Efe Yılmaz (maNga DJ'i) 
Gölge (Hall Of Fame Turkey - Graffiti & Airbrush Departmanı Hoca) 
Serhan Göktürk (Joygame Creative Sanat Yönetmeni) 
Ozan Aydemir(Joygame Pazarlama Müdürü) 

UNUTMAYIN!!

Son Katılım Tarihi: 22 Şubat Cuma 
Sonuçların Açıklanacağı Tarih: 1 Mart Cuma 


Not: Çalışmalarınızı bu başlık altında bize bildirebilirsiniz. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder