11 Haziran 2013 Salı

3 Oyun Birden Joygame'de


Merhaba arkadaşlar sizlere bu yazım da 3 farklı oyundan kısa kısa bahsetmek istiyorum. Bu oyunları hiçbir şekilde indirmenize gerek yok. Web tabanlı oldukları için internete bağlanmanız yeterli.

Dark Orbit 
Seafight
Deepolis





ilk olarak Dark Orbit  bahsedeceğim. 

Bu oyun uzayda geçmekte, oyuna ilk başladığınız zaman size bir uzay gemisi veriliyor. Siz uzayın boşlukların da yeni yerler keşfederken düşmanlarınız da yeni gelişmiş uzay makineleri ile kendilerini donatıp diz savaş açabilir. Uzayda evrenler arası seyahat edebilir. hammadde toplayıp onları satıp biriktirdiğiniz paralar ile geminize yarayacak makineler alabilirsiniz ve uzayın en büyük yıldızı siz olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Dark Orbit üye olmak.




ikinci olarak Seafight bahsedeceğim.


Online korsanlık oyunu birbirinden uçsuz bucaksız denizlerde maceraya katılmanız için geç değil. Mistik görevlerle Paralar kazanıp gemine top al seviyeni geliştir en büyük denizler hakimiyetini eline al. Vurduğun gemilerin ganimetini al ve harca. Gördüğün en yakın kişilerle filosunu kur denizlerde hakimiyet kur. Tek yapmak gereken Seafight üye olmak.




Üçüncü olarak Deepolis bahsedeceğim.

Denizin en derinlerinde 3 ırk farklı ırk bulunmakta bu ırklar Naut, hükümetleri olmayan anarşist bir grup. Scion, bilime ve doğaya önem veren barışçıl bir grup ama sanmayın ki savunmasız. Jafnhar, saldırgan ve askeri disiplinle yürütülen bir grup. Bu ırklar Tek bir şey için savaşırlar okyanusların hakimiyetini ele almak için.  Fantastik bir online denizaltı savaşı oyunu. Tek yapman gereken Deepolis  üye olmak.

Arkadaşlar şimdilik bu üç oyun dan bahsettim ileride daha iyi bir anlatım ile karşınızda olacağım takip etmeye devam edin.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder