9 Haziran 2014 Pazartesi

Boi - Legen Online - Cengizhan Hikayeleri

Merhaba arkadaşlar sizlere bu yayınım da üç süper oyundan bahsetmek istiyorum. Bunlar hangileri mi?

Battle of the immortals (BOİ)
Legen Online
Cengizhan

İlk önce BOİ'den bahsetmek istiyorum.
Aranızdan BOİ'nin nasıl bir hikayesi olduğunu bilmeyenler olabilir.

Güce sahip olan her erkek için bu gücü almak isteyen birileri daima vardır ve Ejder İmparatoru bu kural ile ilgili ayrım yapmazdı. Onun rejimine karşı olan isyanlar imparatorluk çapında yaygınlaştı. Milennium'un büyücüleri olarak bilinen bir grup Elf ordusu ile birlikte Ejder İmparatorunu eski bir büyü yardımı ile mühürleyebildi. Ancak Kader Tanrıçası, Ejder İmparatorunun bir şekilde serbest kalmanın ve ordusunu getireceğine inanmaktadır. Yalnızca büyük bir güce sahip olanlar Ejder İmparator ve ordusu karşısında ayakta kalabilme şansına sahip olacaktır. Kılıçlar çarpıştıkça ölümsüzler Odin, Tanrı-Kralı bulabilecek üç rahipi bulmak için tek güç altında birleştiler. Bu üçünden birinin bulunmasıyla birlikte, yürekli kahramanlar için hemen hemen galibiyet görünmüştü. Bu anlarda ışık en aydınlık hale geldi ancak karanlıkta en geniş gölgelerini serbest bıraktı. Bu hikayenin devamını battle of the immortals girerek okuyabilirsiniz.



Sırada 'Legend Online' hikayesi var.

Efsanevi tanrıların zamanında şeytan bütün kötükleri kutsadı ve tanrıların çatışması sırasında ortaya çıktı.Dünya değişti ve yaratıklar cehennemden çıktı iyiliğe karşı savaşmaya başladılar.Bütün ülkeyi karanlıklar kapladı ve ülke şeytanların istilassı ile yüz yüze kaldı.Felaket yaklaştığında onlar uykudan uyandılar kahramanlar toplandı ve insanlığı kurtarmak için görevlendirildiler. Adalet ya da kötülük seçimini yap! ve karanlıklara karşı savaş! peki ya umut nerede? Umudu siz yaratabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece legend online kaydolmak

Sınıflar;

Savaşçı
Saldırıda iyidir, teknolojiye hükmeder, savunma yeteneği güçlüdür, ek sahnede iyidir takım oluşturmaya uygundur.

Büyücü
Sihirli saldırıda iyidir, sihiri iyi kullanır, yeteneklerini iyi kullanır, güçlü DPS'ye sahiptir,direnişlidir, ilk yardım kullanır.

Yaycı
Saldırıda iyidir, teknoloji özelliklerini kullanır, Kritik Saldırıda güçlüdür ve keskin bir nişancıdır, güçlü kontrol yeteneğine sahiptir, düşman hedefini azaltır.


 Ve son olarak Cengiz Han 2'nin hikayesi var.

1200'lü yılların başlarında Moğolların tarihini değiştirecek bir yiğit doğdu! İsmi Temuçin'di. Babası öldürüldü. Yıllarca esir hayatı yaşadı. Ama sonunda gücünün farkına vardı. Tüm Moğol hanedanlıklarını bir araya topladı. Moğolların hükümdarı oldu. Denizlerin hanı anlamına gelen Cengiz Han ismini aldı. O filmlere, belgesellere konu olmuş bir komutan! O kendi halkı için her şeyi yapacak bir hükümdar!
Hikayenin devamını görmek istiyorsanız cengizhan oyununa girerek okuyabilirsiniz.


Başka yayınlarda ve başka hikayelerde görüşmek üzere...






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder