9 Haziran 2014 Pazartesi

Kara taht - Goley - Mstar Hikayeleri

Merhaba arkadaşlar Joygame oyunların inanılmaz hikayelerini anlatmaya devam ediyorum.

Öncelikle Kara Taht'tın hikayesini anlatmak istiyorum.

İnsanlar, büyüyü keşfettiler ve kullanmayı öğrenip büyük liderleri Aslan Elthestan’ın ruhunu 5 Ejderha’ya feda ederek bir zamanlar oralarda hüküm süren aşağılık yaratıkları ücra bölgelere gönderdiler ve kıtayı ele geçirdiler.
Bunu takip eden 500 yıl sayısız savaş, güç mücadelesi ve komplo teorilerine sahne oldu. Güç hırsı bir yandan gelişmeyi tetiklerken bir yandan birçok trajik olaya da zemin hazırladı.
Monarşinin sona ermesiyle henüz 11 yaşındaki Eleonore, imparator olarak başkent Nineveh'teki tahta oturdu. Fakat Kızıl Kalkanlar adıyla bilinen bağnaz bir grup, Yüksek Başpiskopos Teophilius’un liderliğinde Eleonore’u pençelerine alarak politik iktidarın sahibi oldu. Kendilerine karşı çıkanlara kâfir damgası vurarak idam ettirmeleri ile insanları On Yıl Savaşı adıyla bilinen büyük savaşa sürüklediler.
On Yıl Savaşı’nın son çarpışması Bezier’de meydana geldi ve Kızıl Kalkanlar’ın zaferiyle sonuçlandı. Bu zafer Kızıl Kalkanlar’ın iktidarını perçinlerken düşmanlarının da büyük kısmının Kızıl Kalkanlar’a dahil olmasına sebep oldu. Devamını mmorpg oyununa girerek okuyabilirsiniz.

Sırada Goley Hikayesi var.

Arkadaşlar Goley'in genel bir hikayesi yok fakat Goley nedir ? diyenlere kısa bir açıklama.
Oyunu oynamak isteyenler futbol oyunu indir'e tıklayarak oyunu indirebilir ve birbirinden güzel maçlar yapabilirsiniz.
Oyuncuların kendi arkadaşları veya diğer çevrimiçi oyuncularla birlikte sınırsız futbol deneyimini yaşayabilecekleri Goley, her yaştan kitleye hitap ediyor.

İçerisinde bulundurduğu dünyaca ünlü futbolcuları ve teknik adamları ile birlikte yeşil sahalara çıkan Goley,kendi oyun türü arasında sayılı örneklerden.

Türkçe içeriğinin yanı sıra Türk spikerin de yer aldığı Goley, bir ilki yaratmış oldu. Türkiye'nin önde gelen spikerlerinden Sabri Ugan, oyunu tamamen Türkçe seslendirdi. Goley için kayıt stüdyosuna giren Sabri Ugan'ın videosunu buradan izleyebilirsiniz.

11'e 11 futbol keyfini yaşatan Goley'de, daha önce hiçbir MMO futbol oyununda görülmemiş gol sonrası sevinçler yer alıyor. Bu sevinçlerin başında Horon ve Timsah yürüşü ön planda.

Ayrıca kendi oyun türleri arasında bulunmayan, Liderlik sistemi, 2vs2 maç modu ve kart mikser (Goleybol) gibi içerikleri ile kendi oyun türleri arasından sıyrılıp farklı bir konsept yaratıyor.


Son olarak MStar Hiyakesi

Arkadaşlar genel olarak bir hikayesi bulunmamaktadır. Fakat MStar nedir? Derseniz Kısa bi,r açıklama buna da yapmak isterim.
Oyuna kayıt olup indirmek isterseniz yapmanız gereken sadece dans oyunu girerek indirebilirsiniz.
MStar, CJ Games tarafından geliştirilen ve JoyGame tarafından Türkiye’de yayımlanan çok oyunculu bir online dans oyunudur.

Tüm dünyada MMO Dance kategorsindeki en iyi oyunlardan biri olan MStar, yüksek çözünürlüğe sahip gerçekçi grafikleri, gelişmiş kullanıcı arayüzü ve renkli bir dünyaya sahip dans ve müzik içeriği ile hem dans etmeyi seven hem de yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen bir çok online oyuncuyu kendisine çoktan bağladı bile.

Siz de arkadaşlarınızla dansın, müziğin, modanın ve eğlencenin tadını çıkarmak ve bir yıldız olmak istiyorsanız, MStar tam size göre!

Yeni yayınım da görüşmek üzere, okuduğunuz için teşekkür ederim takipte kalın dahası da gelecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder