9 Haziran 2014 Pazartesi

Nfs - s2 - Wolfteam Hikayeleri

Merhaba arkadaşlar sizlere bu yayınım da sizlere
NFS - S2 SON SİLAH - WOLFTEAM hakkında hikayeler anlatmak istiyorum.

Öncelikle NFS hikayesi;

Joygame, dünyada efsane haline gelen Need for Speed World oyununu EA Games ile yaptığı işbirliğiyle birlikte oyun severlerle buluşturuyor. Hem Türk hem de MENA Bölgesi’ndeki Arap oyunculara sunulacak olan bu yarış oyununda kendinizi göstermek için hazır mısınız?
Dünya devi EA Games ile işbirliğine giderek başarılı çalışmalarına bir yenisini ekleyen Joygame, dünyanın efsanesi Need for Speed World oyununu hem Türk hem de MENA Bölgesi’ndeki Arap oyunculara sunuyor. Büyükten küçüğe tüm yarış severlere hitap eden bu oyunda adrenalin, coşku ve rekabeti iliklerinizde hissetmeniz kaçınılmaz.
Oyunu indirmek için yapanız gereken sadece nfs download tıklamanız.





Şimdi S2 Son Silah hikayesi;

21. yüzyılın sonunda özgürlük kisvesi altında vahşi kapitalizm dünyanın en ücra köşelerine bile yayılmıştı. Artık dünya üzerindeki her şeyin bir parasal karşılığı vardı. Paran varsa kral, paran yoksa bir hiçtin. İnsanlar üzerinde söz sahibi olmak için yeterli paraya sahip olmak yetiyordu.

Böyle bir dünyada insanların da paraya olan takıntıları artmış, ahlak ve diğer insani değerler tamamen satılığa çıkarılmıştı. Refah ve güç zengin bir grup insan tarafından ele geçirilmiş, nüfusun büyük çoğunluğu açlık ve fakirlikle mücadele eder olmuştu. Devamını okumak için mmo fps oyununa bakmanız yeterli.


Ve son olarak Wolfteam hikayesini anlatmak istiyorum;

Yakın zamanda mutlak insan sağlığını bulma, koruma ve yaşatma araştırmaları sırasında DNA'ları kurtlarınki ile benzeşen kimi insanlar keşfedildi.

Bu insanların çoğunun mükemmel fiziksel performans gösteren atletler ve paralı askerler olduğu ortaya çıktı ve hepsinin diğer insanlardan daha kısa bir yaşam süresi olduğu saptandı.

"Epoxyn" adlı yeni ilacını, DNA'ları kurtlara benzeyen insanların tedavisi için piyasaya çıkaran uluslararası şirketler grubu Pfien, aynı zamanda tam olarak ters tepki yaratan "Anti-Epoxyn”i buldu ve büyük bir gizlilik içinde bu zehri Fransız Ordusu'na sattı.

Devamını okumak için yapmanız gerek tek şey wolfteam oynamaya tıklamanız yeterli.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder